Rioolvliegjes

Last van rioolvliegjes? Bel Rioolservice Westland

 

Rioolstank of rioolvliegjes? Met een Stankonderzoek kunnen wij Uw rioolprobleem opsporen. Bel Rioolservice Westland 24/7/365 voor een afspraak!

Rioolvliegjes

Rioolvliegjes is een veel voorkomend probleem in afvoeren en rioleringen. De vliegjes lijken op motten en worden ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd. Deze vliegjes kunnen zeer vervelend zijn, omdat ze zich zeer snel voortplanten.

Rioolvliegjes zijn vervelend en lastig te bestrijden. Dit komt onder andere doordat het vrouwtje wel 200 eitjes per dag kan leggen en de rioolvliegjes zich voeden aan rioolslip en bacteriƫn die zich in het riool in uw afvoer vormen. Hierdoor is de oorzaak niet direct zichtbaar, maar kunnen de rioolvliegjes wel in huis komen. De rioolvliegjes voeden zich in uw woning aan uw kraan, uw tandenborstel en andere vochtige plaatsen en gereedschappen. De voeding, die voornamelijk bestaat uit schimmel en bacteriƫn, blijft kleven onder de vleugels en hierdoor worden deze schadelijke organismes door uw woning verspreidt. Rioolvliegjes kunnen dus wel degelijk zorgen voor gezondheidsschade.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Rioolvliegjes verhelpen

Voor het verhelpen van rioolvliegjes kun je uiteraard kiezen voor ongedierte bestrijding. Het probleem is alleen dat je hiermee niet de oorzaak van het probleem oplost. Dit zorgt ervoor dat de vliegjes vaak binnen mum van tijd weer terug zijn. Het is daarom aan te raden om de oorzaak van het probleem aan te pakken. Rioolservice Westland is ervaren met het verhelpen van rioolproblemen.

Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken en de ervaring van onze rioolservice is het opsporen van rioolproblemen voor ons geen probleem. Dus bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf die hun vak verstaan en altijd zorgen voor een oplossing van uw probleem? Dan kiest u Rioolservice Westland!

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met Rioolservice Westland

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7/365 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Last van rioolvliegjes of rioolstank? Bel ons direct voor een afspraak!
error: Content is protected !!